,

Vicces Sétabot – Dudás Sétabot – Dudás Kampósbot – Az 50 nem öreg – 50. Szülinapi Ajándék

7620 Ft Bruttó

50. Szülinapi Ajándék

Sétabot mérete körülbelül 88 cm.

Vicces Sétabot – Dudás Sétabot – Dudás Kampósbot – Az 50 nem öreg – 50. Szülinapi Ajándék

 

Szülinapi Ajándék . A Vicces Sétabot egy remek ajándék ötlet 50. születésnapra azoknak, akik szeretnek nevetni és egyedi tárgyakkal körül venni magukat. Egyesítve a humort és a funkcionalitást, ez a sétabot garantáltan mosolyt csal mindenki arcára.

A kampósbot anyaga magában foglalja a legjobb minőségű fát, fém részeket, üveget és műanyagot, így nem csak szórakoztató, de tartós és megbízható is. A kombináció egyedi megjelenést kölcsönöz ennek a vicces ajándéknak.

A sétabot részeként tartozik hozzá egy duda, pálinkás laposüveg és egy elsősegély doboz. Az elsősegély doboz óvszert, cigaretta hüvelyt és fecskendőt foglal magában, ami még humorosabbá teszi az ajándékot. Minden vicces dudás kampósbot egyedi mérettel rendelkezik, körülbelül 88cm, ez 2-3 centimétert eltérhet.

A Vicces Sétabot minden örök fiatalt boldoggá tesz és egy emlékezetes ajándékkal gazdagítja az eseményeket. Válaszd ezt az egyedülálló ajándékötletet, hogy kifejezhesd a humorodat és szeretetedet azok felé, akiknek igazán különleges ajándékra vágynak!

Vicces ajándékokkal mindig fel lehet dobni egy születésnapi ünnepet!

Tömeg 0,5 kg
Méretek 88 cm