Vicces Sétabot – Csengős Sétabot – Csengős Kampósbot – Papa sétapálcája – Ajándék Papának

7620 Ft Bruttó

Ajándék Papának

Sétabot mérete körülbelül 88 cm.

Cikkszám: VSB078 Kategória: Címkék: ,

Vicces Sétabot – Csengős Sétabot – Csengős Kampósbot – Papa sétapálcája – Ajándék Papának

 

Ajándék Papának. A Vicces Sétabot egy vicces ajándék ötlet azoknak, akik szeretnek nevetni és egyedi tárgyakkal körül venni magukat. Egyesítve a humort és a funkcionalitást, ez a sétabot garantáltan mosolyt csal mindenki arcára.

A kampósbot anyaga magában foglalja a legjobb minőségű fát, fém részeket, üveget és műanyagot, így nem csak szórakoztató, de tartós és megbízható is. A kombináció egyedi megjelenést kölcsönöz ennek a vicces ajándéknak.

A sétabot részeként tartozik hozzá egy csengő, pálinkás laposüveg és egy elsősegély doboz. Az elsősegély doboz tartalma pedig óvszert és cigaretta hüvelyt, fecskendőt foglal magában, ami még humorosabbá teszi az ajándékot.

Minden vicces kampósbot egyedi mérettel rendelkezik, körülbelül 88cm, ez 2-3 centimétert eltérhet

Válaszd ezt az egyedülálló vicces ajándék ötletet.

Vicces ajándék adásának nagypapának több előnye is lehet:

Nevetés és Jókedv: A vicces ajándékok általában mosolyt csalnak az arcokra és jókedvet teremtenek. A nevetés stresszoldó hatású.

Emlékezetesség: A vicces ajándékok emlékezetessé teszik az eseményt. Az ilyen ajándékok általában sokáig megmaradnak, mint emlékek a közös nevetésekről és poénokról.

Személyesség: A humorérzék személyes dolog, és a vicces ajándékok lehetőséget adnak arra, hogy kifejezd az papád iránti figyelmedet és a közös tréfákat.

Stresszoldás: Egy jó poén vagy humoros ajándék enyhítheti az esetleges stresszt vagy az év során felgyülemlett nyomást.

Közösségépítés: Egy humoros ajándék köré épülő poén vagy vicces helyzetek összekovácsolhatják a családot, és hozzájárulhatnak a jó hangulatú együttléthez.

Kreativitás: Az ilyen ajándékok választása vagy készítése lehetőséget ad a kreativitás kibontakoztatására, és egyedi, személyre szabott ajándékot hozhat létre.

Pozitív Emlékek: A vicces ajándékok pozitív élményekkel gazdagíthatják az nagypapád számára az ünnepet, és az ajándékadás pillanata is emlékezetes lehet mindkét fél számára.

Fontos azonban mindig figyelembe venni az papád egyéni ízlését, érzékenységét és humortűrését. A humor mindig tiszteletteljes és szeretetteljes keretek között maradjon, és kerüljük azokat az ajándékokat, amelyek esetlegesen sérthetik az ünnepeltet.

Tömeg 0,5 kg
Méretek 88 cm