Vicces Sétabot – Csengős Sétabot – Csengős Kampósbot – A Főnök sétapálcája – Ajándék Főnöknek

7620 Ft Bruttó

Ajándék Főnöknek

Sétabot mérete körülbelül 88 cm.

Cikkszám: VSB074 Kategória: Címkék: ,

Vicces Sétabot – Csengős Sétabot – Csengős Kampósbot – A Főnök sétapálcája – Ajándék Főnöknek

 

Ajándék Főnöknek. Egy vicces csengő sétabot remek ötlet főnöknek, garantáltan mosolyt csal az arcára.

A kampósbot anyaga magában foglalja a legjobb minőségű fát, fém részeket, üveget és műanyagot, így nem csak szórakoztató, de tartós és megbízható is. A kombináció egyedi megjelenést kölcsönöz ennek a vicces ajándéknak.

A sétabot részeként tartozik hozzá egy csengő, pálinkás laposüveg és egy elsősegély doboz. Az elsősegély doboz tartalma pedig óvszert és  cigaretta hüvelyt, fecskendőt foglal magában, ami még humorosabbá teszi az ajándékot. Minden vicces kampósbot egyedi mérettel rendelkezik, körülbelül 88cm, ez 2-3 centimétert eltérhet.

Ez az ajándék nem csak szórakoztató, de az ajándékozottnak is emlékezetes és vicces kiegészítő.

Vicces ajándék adásának főnöknek számos előnye lehet, de mindig fontos figyelembe venni a munkahelyi kultúrát és az adott személy egyéni stílusát. Ha az ajándék megfelelően kiválasztott és személyre szabott, akkor néhány pozitív aspektusa lehet:

Stresszoldás: Egy humoros ajándék segíthet enyhíteni a munkahelyi stresszt és feszültséget. A nevetés kiváló módja a hangulat javításának, és a vicces ajándék egy pillanat alatt könnyedebbé teheti a légkört.

Személyesség: Egy jól kiválasztott vicces ajándék mutathatja, hogy figyelsz a főnök egyedi stílusára és érdeklődési körére. Ez egy személyes gesztus lehet, amely elismeri a főnök egyedi személyiségét.

Közösségépítés: Az ilyen ajándék köré épülő poén, vagy vicces helyzetek összekovácsolhatják a munkatársakat, és hozzájárulhatnak a csapat szelleméhez.

Emlékezetesség: Könnyen emlékezetessé tehetik a különleges alkalmat, például a születésnapot vagy a karácsonyt. Az ilyen ajándékok sokáig megmaradhatnak az emlékezetben.

Pozitív atmoszféra: Egy humoros ajándék körül gyakran kialakul egy pozitív légkör, amely hozzájárulhat a jó munkahelyi atmoszférához.

Azonban mindig ügyelj arra, hogy az ajándék ne sértő vagy kényelmetlen legyen, és tartsd szem előtt a munkahelyi protokollt és a vezető személyiségét. Az üzleti környezetben a humor kiválasztása mindig tiszteletteljes és megfelelő kell legyen.

Tömeg 0,5 kg
Méretek 88 cm