Vicces Sétabot -Csengős Sétabot – Csengős Kampósbot – Nyugdíjba mentem végre – Elsősegély Dobozzal – Nyugdíjas Búcsúztató Ajándék

7620 Ft Bruttó

Nyugdíjasnak Búcsúztató Ajándék

Sétabot mérete körülbelül 88 cm.

Vicces Sétabot – Csengős Sétabot – Nyugdíjba mentem végre – Elsősegély Dobozzal – Nyugdíjas Búcsúztató Ajándék

 

Nyugdíjas Búcsúztató Ajándék. A Vicces Sétabot egy vicces ajándék ötlet nyugdíjas búcsúztatóra, akik szeretnek nevetni és egyedi tárgyakkal körül venni magukat. Egyesítve a humort és a funkcionalitást, ez a sétabot garantáltan mosolyt csal mindenki arcára.

A kampósbot anyaga magában foglalja a legjobb minőségű fát, fém részeket, üveget és műanyagot, így nem csak szórakoztató, de tartós és megbízható is. A kombináció egyedi megjelenést kölcsönöz ennek a vicces ajándéknak.

A sétabot részeként tartozik hozzá egy csengő, pálinkás laposüveg és egy elsősegély doboz.

Minden vicces csengős kampósbot egyedi mérettel rendelkezik, körülbelül 88cm, ez 2-3 centimétert eltérhet

Legyen szó születésnapról, névnapról, nyugdíjas búcsúztatóról, vagy bármilyen más alkalomról, a Vicces Sétabot minden örök fiatalt boldoggá tesz és egy emlékezetes ajándékkal gazdagítja az eseményeket.

Nyugdíjasnak Ajándék, válaszd ezt az egyedülálló ajándék ötletet, hogy kifejezhesd a humorodat és szeretetedet azok felé, akiknek igazán különleges ajándékra vágynak!

Vicces ajándékot adni számos okból lehet kiváló ötlet:

Szórakozás és jó hangulat: Vicces ajándékokkal garantáltan mosolyt csalhatsz az ajándékozott arcára. A jó hangulat és nevetés mindig jól jön, és egy vicces ajándék ezt biztosan előidézi.

Emlékezetes pillanatok: A humoros ajándékok gyakran emlékezetesek maradnak az emberek számára. Akár barátokról, családtagokról, vagy kollégákról van szó, egy vicces ajándékhoz kötődő poénok és történetek hosszú időn át szórakoztathatnak.

Személyes kapcsolat kifejezése: A vicces ajándék azt is kifejezheti, hogy milyen jól ismered az ajándékozottat. Az ilyen ajándékok általában olyan jellegzetességekre, az egyén személye, hobbihoz vagy vicces helyzetekre utalnak, amik a kapcsolatotokban fontosak vagy emlékezetesek.

Tömeg 0,5 kg
Méretek 88 cm